Şunu aradınız:: paraljmëruar (Arnavutça - İngilizce)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Arnavutça

İngilizce

Bilgi

Arnavutça

- e di, të kam paraljmëruar për këtë.

İngilizce

-you know, i warned you about that.

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

megjithatë, këshilli kombëtar shqiptar për radion dhe televizionin (kkshrt) ka vënë gjoba dhe ka paraljmëruar operatorët të jenëtë kujdesshëm dhe të respektojnë ligjin.

İngilizce

however, the albanian national council of radio and television (ancrt) has levied fines and warned the operators to be careful and respect the law.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

komisioni europian (ke) ka hapur një hetim në ristrukturimin dhe privatizimin e olympic airways dhe ka paraljmëruar greqinë se fluturuesi i saj kombëtar mund të haset me falimentimin po të mos jenë zbatuar mirë në proces ligjet e duhura të be.

İngilizce

the european commission (ec) has opened a probe into the restructuring and privatisation of olympic airways and has warned greece that its national carrier may face liquidation unless the relevant eu laws are strictly observed in the process.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

përfaqësuesi i lartë i komunitetit ndërkombëtar pedi eshdaun ka paraljmëruar se partia demokratike serbe (sds) mund të ndeshë sanksione po qe se vazhdon të bllokojë një marrëveshje mbi reformën policore në bosnjë dhe herzegovinë (bih), një kusht kyç që vendi duhet të përmbushë për të shkuar përpara në udhën e vet të integrimit në evropë.

İngilizce

international community high representative paddy ashdown has warned that the serb democratic party (sds) could face sanctions if it continues to block a deal on police reform in bosnia and herzegovina (bih), a key condition the country must meet to make progress on its path to european integration.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

avokati i popullit kritikon mbrojtjen e të drejtave të njeriut në kosovë 09/08/2004beograd, serbi- mali i zi -- avokati i popullit për kosovën, marek antoni novicki, ka paraljmëruar se mbrojtja e të drejtave të njeriut në kosovë, veçanërisht për pakicat, lë mjaft për të dëshëruar nga standardet ndërkombëtare.

İngilizce

ombudsman criticises human rights protection in kosovo 09/08/2004belgrade, serbia-montenegro -- kosovo ombudsman marek antoni nowicki has warned that human rights protection in kosovo, especially for minorities, falls short of the minimum international standards.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

graniç i kroacisë paralajmëron kundër çdo vonese në bisedimet e pranimit 16/08/2005 zagreb, kroaci -- ish ministri i jashtëm mate graniç ka paraljmëruar se çdo vonesë e mëtejshme e bisedimeve të pranimit në be përtej vitit 2005 do të sillte pasoja negative për vendin, si të brendshme ashtu edhe të jashtme.

İngilizce

albanian police apprehend suspect in recent bank robbery 16/08/2005tirana, albania -- a police spokesperson announced on monday (15 august) the arrest of 40-year old kujtim vokshi, a suspect in a recent bank robbery.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

greqia është paralajmëruar se fluturuesi i saj mund të falimentojë në rast se ligjet e be nuk janë zbatuar një më një në privatizimin e kompanisë. (iht - 17/03/04; european commission, reuters, afp, eupolitix - 16/03/04; bbc - 05/09/03; reuters - 30/08/03) komisioni europian (ke) ka hapur një hetim në ristrukturimin dhe privatizimin e olympic airways dhe ka paraljmëruar greqinë se fluturuesi i saj kombëtar mund të haset me falimentimin po të mos jenë zbatuar mirë në proces ligjet e duhura të be. "komisioni vendosi sot të nisë një procedurë zyrtare hetimi të gjendjes së ndihmës shtetërore, kundrejt greqisë lidhur me olympic airways," tha ke në një deklaratë të martën (16 mars) duke përmendur "dyshime rreth rregullimeve për ngritjen dhe privatizimin e një kompanie të re të njohur si olympic airlines".

İngilizce

greece has been warned that its carrier may face liquidation if eu laws are not strictly observed in the company's privatisation. (iht - 17/03/04; european commission, reuters, afp, eupolitix - 16/03/04; bbc - 05/09/03; reuters - 30/08/03)the european commission (ec) has opened a probe into the restructuring and privatisation of olympic airways and has warned greece that its national carrier may face liquidation unless the relevant eu laws are strictly observed in the process ."the commission decided today to initiate a formal state aid investigation procedure against greece concerning olympic airways," the ec said in a statement tuesday (16 march), citing "doubts about the arrangements for setting up and privatising a new company to be known as olympic airlines".

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Arnavutça

megjithatë, këshilli kombëtar shqiptar për radion dhe televizionin (kkshrt) ka vënë gjoba dhe ka paraljmëruar operatorët të jenëtë kujdesshëm dhe të respektojnë ligjin. "shkelja e ligjit dëmton seriozisht konkurencën e ndershme dhe mban anë kundër të gjithë operatorëve që respektojnë rregullat e tregut të lirë," u tha gazetarëve kreu i kkshrt, sefedin Çela. kkshrt ka kërkuar gjithashtu që autoritetet të ushtrojnë kontroll mbi tregun e videokasetave, me qëllim që të ndalojnë riprodhimin apo shitjen e materialit që shkel të drejtën e botimit. miratimi dhe zbatimi i ligjit të ri u kërkua nga rrjetet e mëdha televizive, të cilat denonconin stacionet më të vegjël për transmetimin e programeve dhe filmave pa dokumentacionin e duhur. kkshrt ka inkurajuar stacionet e tv të punojnë së bashku me qëllim që të mbushin vakumin e programeve dhe filmave që u krijua pasi hyri në veprim ligji.

İngilizce

however, the albanian national council of radio and television (ancrt) has levied fines and warned the operators to be careful and respect the law. "the breach of the law seriously damages fair competition and discriminates against all the operators that respect the rules of a free market," the head of ancrt, sefedin cela, told journalists. ancrt has also requested that authorities assert control over the videocassette market, in order to stop the reproduction or sale of material in violation of copyright. the approval and implementation of the new law was demanded by the large television networks, which denounced smaller stations for broadcasting programmes and movies without the proper documentation. the ancrt has encouraged the tv stations to work together in order to fill the vacuum of programmes and films created after the law took effect.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam