Google'a Sor

Şunu aradınız:: agresivniji (Sırpça - Arnavutça)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Sırpça

Arnavutça

Bilgi

Sırpça

Prema njegovim rečima, ljudi postaju sve agresivniji u uništavanju okoline i ne pokazuju milost sa otpadom.

Arnavutça

Ai shton se çdo vit, njerëzit bëhen më agresivë në shkatërrimin e mjedisit, duke mos treguar "mëshirë" kur vjen puna te mbeturinat.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Sırpça

Ministar ekonomije i potpredsednik vlade Nazim Ekren reagovao je pozivajući TUSIAD da bude agresivniji u borbi protiv sive ekonomije.

Arnavutça

Ministri i ekonomisë dhe nënkryeministri Nazim Ekrem u përgjigj duke i kërkuar TUSIAD të ishte më agresiv në luftën kundër ekonomisë gri.

Son Güncelleme: 2012-04-07
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Sırpça

Saznaje se da će dokument od iduće nedelje biti mnogo agresivniji u pogledu nenapredovanja dve zemlje, što bi moglo da dovede do obustavljanja finansijskih sredstava EU.

Arnavutça

Burimet thonë se dokumenti javën tjetër do të jetë shumë më agresiv rreth mungesës së përparimit në të dy vendet, duke çuar ndoshta në një tërheqje të financimit të BE.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Sırpça

„Samo zato što će [Erdogan] biti agresivniji ne znači da će biti i uspešniji“, rekao je Dodik.

Arnavutça

"Vetëm pse ai [Erdogan] do të jetë më agresiv, nuk do të thotë se do të jetë më i suksesshëm," tha Dodik.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Sırpça

Tvrdnje da bi taj potez doveo Hrvatsku u opasnost promovišu «ekstremni politički krugovi, koji su u poslednje vreme postali glasniji i agresivniji», dodao je on.

Arnavutça

Argumenti se ky veprim kërcënon Kroacinë është duke u mbështetur nga "qarqe politike ekstreme, të cilët kohët e fundit janë bërë më të vendosur dhe më agresivë," shtoi ai.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Sırpça

„Turske obaveštajne službe i političari treba da daju sve od sebe da spreče da Asadov režim ubija nevine ljude, pre nego što demonstranti postanu agresivniji“, upozorio je on, dodajući da je demokratija u Siriji „jedan od naših glavnih nacionalnih interesa“.

Arnavutça

"Shërbimi informativ dhe politikanët turq duhet të bëjnë çmos që të ndalojnë rregjimin e Asadit nga vrasja e njerëzve të pafajshëm përpara sesa protetsuesit të bëhen më agresivë," kërkoi ai, duke shtuar se demokracia në Siri "është një nga interesat tanë kryesorë kombëtarë".

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Sırpça

«Makroekonomski učinak tokom 2003. bio je impresivan, a izgledi za ovu godinu su takođe pozitivni», rekao je on, pozivajući vladu da nastavi da vodi doslednu makroekonomsku politiku i sprovodi strukturne reforme na agresivniji način.

Arnavutça

"Ecuria makroekonomike gjatë 2003 ka qenë përshtypjelënëse dhe mendimi për këtë vit është gjithashtu pozitiv," tha ai duke i kërkuar qeverisë të ndiqte më agresivisht politikat makroekonomike dhe të zbatonte reformat strukturore.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Sırpça

„I turske vlasti i kurdski nacionalistički pokret zauzeli su agresivniji stav poslednjih meseci“ kaže Hju Poup, projektni direktor za Tursku Međunarodne krizne grupe, za SETimes. „Pošto je PKK bazirana u severnom Iraku i pošto je ubila najmanje 38 turskih vojnika u protekla dva meseca, nije ni čudo da je Turska uzvratila vazdušnim napadom.“

Arnavutça

"Si autoritetet turkë, ashtu edhe lëvizja nacionaliste kurde turke kanë kaluar në një pozitë më agresive gjatë muajt e fundit," i tha SETimes Hju Pop, drejtor i projektit turk të Grupit Ndërkombëtar të Krizës. "Meqë PKK-ja është e vendosur në Irakun e veriut dhe ka vrarë të paktën 38 ushtarë turq gjatë dy muajve të fundit, nuk është e papritur pra që forcat ajrore turke të godasin."

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam