询问Google

您搜索了: infrastrukturni (克罗地亚语 - 塞尔维亚语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

克罗地亚语

塞尔维亚语

信息

克罗地亚语

Verheugen je kazao kako će se tim sredstvima poduprijeti infrastrukturni, socijalni i kulturni projekti.

塞尔维亚语

Ferhojgen je rekao da će se tim sredstvima podstaći infrastrukturni, socijalni i kulturni projekti.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Rumunjska će od EBRD-a dobiti 100 milijuna eura za veliki infrastrukturni projekt u Constanti.

塞尔维亚语

Rumunija će dobiti od EBRD-a 100 miliona evra za veliki infrastrukturni projekat u Konstanci.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Istodobno, pridodani su novi infrastrukturni projekti, uključujući izgradnju zgrade sjedišta granične policije.

塞尔维亚语

Istovremeno su dodati novi infrastrukturni projekti, uključujući izgradnju zgrade sedišta granične policije.

最后更新: 2012-04-07
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Grčke vlasti priopćile su kako su za javnost otvoreni i posljednji infrastrukturni projekti vezani za Olimpijadu.

塞尔维亚语

Grčke vlasti saopštile su da su i poslednji infrastrukturni projekti vezani za Olimpijadu otvoreni za javnost.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Vlada je u četvrtak objavila priopćenje braneći kontroverzni infrastrukturni projekt i kazala kako će poduprijeti Bashu.

塞尔维亚语

Vlada je u četvrtak objavila saopštenje braneći kontroverzni infrastrukturni projekat i saopštila je da će podržati Bašu.

最后更新: 2012-04-07
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Razgovori u Ohridu također su bili usredotočeni na infrastrukturni projekt Koridor 8 i izgradnju dalekovoda Radomir- Stip.

塞尔维亚语

Razgovori u Ohridu takođe su bili usredsređeni na infrastrukturni projekat Koridor 8 i izgradnju dalekovoda Radomir- Stip.

最后更新: 2012-04-07
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Glavne teme o kojim se razgovaralo na forumu bile su politika ulaganja, infrastrukturni projekti i ulagačke mogućnosti u Crnoj Gori.

塞尔维亚语

Glavne teme o kojima se razgovaralo na forumu bile su investiciona politika, infrastrukturni projekti i investicione mogućnosti u Crnoj Gori.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Nije proteklo bez problema, budući da su prisutni neki neprijatni infrastrukturni problemi, posebice vezano uz ceste i opskrbu vodom.

塞尔维亚语

Međutim, problema je bilo zbog nekih neprijatnih infrastrukturnih problema, posebno u pogledu puteva i vodosnabdevanja.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Tim sredstvima poduprijet će se stambeni i ruralni infrastrukturni projekti, kao i obnova kanalizacijskog sustava i sustava vodoopskrbe u nekoliko regija.

塞尔维亚语

Tim sredstvima će se podržati stambeni i ruralni infrastrukturni projekti, kao i rehabilitacija kanalizacionog i sistema vodosnabdevanja u nekoliko regiona.

最后更新: 2012-04-07
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Gospodarstvo raste do sada nezabilježenom stopom 9 posto, korupcija je još uvijek divovska zapreka, a spori su ključni infrastrukturni projekti.

塞尔维亚语

Ekonomija raste do sada nezabeleženom stopom od 9 odsto, korupcija je još uvek ogromna prepreka, a ključni infrastrukturni projekti su spori.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Relokacija beogradske centralne željezničke stanice, smještene na obali Save, je najveći infrastrukturni projekt koji je trenutačno u tijeku u glavnom gradu Srbije.

塞尔维亚语

Izmeštanje beogradskog centralnog železničkog čvora, koji se nalazi na obali Save, najveći je infrastrukturni projekat koji je trenutno u toku u glavnom gradu Srbije.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Također u vijestima: Europska komisija daje Bugarskoj 20 milijuna eura financijske pomoći, a grčke i turske vlasti pokrenule zajednički infrastrukturni projekt.

塞尔维亚语

Takođe u vestima: Evropska komisija odobriće Bugarskoj dvadeset miliona evra finansijske pomoći, a grčke i turske vlasti pokreću zajednički infrastrukturni projekat.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Od ogromne je važnosti jačanje sposobnosti zemlje za apsorpcijom EU sredstava; jedan bi od načina bilo osnivanje posebnog tijela, poput Korporacije za infrastrukturni razvoj.

塞尔维亚语

Jedan od najhitnijih prioriteta je jačanje sposobnosti zemlje za upijanje finansijskih sredstava EU; jedan način za to bilo bi uspostavljanje specijalnog tela, poput neke Korporacije za razvoj infrastrukture.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Također su zabranjena nova ulaganja, novi infrastrukturni i javni projekti, kao i isplata izvanrednih plaća, mirovina i povlastica tijekom izbornog procesa kasnije ove godine.

塞尔维亚语

Takođe su zabranjene nove investicije, novi infrastrukturni i javni projekti, kao i isplata vanrednih plata, penzija i beneficija tokom izbornog procesa kasnije ove godine.

最后更新: 2012-04-07
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Sofija je podnijela zahtjev za dodjelu sredstava u iznosu od 60 milijuna eura iz fondova Europske unije, namijenjenih za kanalizaciju i infrastrukturni projekt, izjavio je gradonačelnik Stefan Sofianski.

塞尔维亚语

Sofija je podnela zahtev za dodelu sredstava iz fondova Evropske unije u iznosu od 60 miliona evra, namenjenih kanalizacionom i infrastrukturnom projektu, izjavio je gradonačelnik Štefan Sofijanski.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Dodao je kako organizacija kojoj je na čelu predlaže "New Deal" za Balkan -- fond iz kojeg bi se financirali veliki infrastrukturni projekti.

塞尔维亚语

On je dodao da njegova organizacija predlaže Novi dil za Balkan - fond koji bi pomogao finansiranje velikih infrastrukturnih projekata.

最后更新: 2012-04-07
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

克罗地亚语

Europska banka za obnovu i razvoj (ERBD) i Europska investicijska banka izrazile su zanimanje za taj projekt, što je najveći infrastrukturni projekt u povijesti BiH.

塞尔维亚语

Evropska banka za obnovu i razvoj (ERBD) i Evropska investiciona banka izrazile su interesovanje za taj projekat, koji je inače najveći infrastrukturni projekat u BiH do sada.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Kreditima, koje će odobriti Kuvajtski fond za razvitak, financirat će se infrastrukturni projekti u BiH, odnosno, cestovna mreža Sarajevo-Tuzla i autocesta duž Koridora VC.

塞尔维亚语

Kreditima koje će odobriti Kuvajtski fond za razvoj finansiraće se infrastrukturni projekti u BiH, odnosno drumska mreža Sarajevo-Tuzla i autoput duž Koridora VC.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

Prema njegovim riječima, uskoro će biti raspisan natječaj za koncesije te će ugovor za obje zračne luke vjerojatno biti dodijeljen jednom ponuđaču. Grčke vlasti priopćile su kako su za javnost otvoreni i posljednji infrastrukturni projekti vezani za Olimpijadu.

塞尔维亚语

On je rekao da će uskoro biti raspisan tender za koncesije, dodajući da će verovatno jedan ponuđač dobiti ugovor za oba aerodroma. Grčke vlasti saopstile su da su i poslednji infrastrukturni projekti vezani za Olimpijadu otvoreni za javnost.

最后更新: 2012-04-07
使用频率: 1
质量:

克罗地亚语

"Učinkovit infrastrukturni sustav oslonac je oporavka i od ključna značaja za unaprjeđenje životnih uvjeta i ekonomskog standarda stanovništva", kazao je potpredsjednik EIB-a Scannapieco.

塞尔维亚语

„Efikasan infrastrukturni sistem je oslonac oporavka i od suštinskog značaja za unapređivanje životnih uslova i ekonomskog standarda stanovništva“, rekao je potpredsednik EIB Skanapjeko.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認