询问Google

您搜索了: similitude (英语 - 阿尔巴尼亚语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

英语

阿尔巴尼亚语

信息

英语

Are they equal in similitude?

阿尔巴尼亚语

A janë këta të dy të barabartë për krahasim?

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

Are they equal in similitude?

阿尔巴尼亚语

A janë në pozitë të barabartë?

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

Are they equal in similitude?

阿尔巴尼亚语

A janë të njëjtë këta (kur të krahasohen)?

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

Are the two equal in similitude?

阿尔巴尼亚语

A janë ata të dy të një lloji (të një gjendjeje)?

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

Are the two equal in similitude?

阿尔巴尼亚语

A është pozita e këtyre dyve e barabartë?

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

And strike for them a similitude: two men.

阿尔巴尼亚语

Dhe, sjell si shembull – për ata, dy njerëz.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

Propound thou unto them the similitude of two men.

阿尔巴尼亚语

Dhe, sjell si shembull – për ata, dy njerëz.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

And thus Allah propoundeth Unto mankind their similitude.

阿尔巴尼亚语

Ashtu All-llahu u sjell njerëzve shembujt e tyre.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

And thus Allah propoundeth Unto mankind their similitude.

阿尔巴尼亚语

Kështu All-llahu u sjell njerëzve shebmujt e tyre.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

And thus Allah propoundeth Unto mankind their similitude.

阿尔巴尼亚语

Kështu Perëndia ua sjell njerëve shembujt e tyre.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

His is the Sublime Similitude in the heavens and the earth.

阿尔巴尼亚语

Atij i përkasin virtytet më të larta në qiej dhe në Tokë.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

He strikes for Us a similitude and forgot his own creation.

阿尔巴尼亚语

dhe ai na sjell shembull, e harron krijimin e vet.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

Lo! Allah disdaineth not to coin the similitude even of a gnat.

阿尔巴尼亚语

All-llahu nuk ngurron që të marrë çfarëdo shembulli, qoftë mushkonjë a diçka edhe më e imët se ajo.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

O Mankind! a similitude is propounded; so hearken thereto.

阿尔巴尼亚语

O njerëz, ja një shembull, e dëgjojeni atë: “Ata, të cilët, përpos Perëndisë, i adhuroni ju, nuk mund të krijojnë – kurrsesi asnjë mizë, madje – edhe nëse tubohen për këtë (krijimin e mizës).

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

And to those who disbelieve, they say what intendeth God by similitude?

阿尔巴尼亚语

Me këtë Ai shumë i humb, por shumë edhe i drejton në rrugë të drejtë.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

Thus they changed their glory into the similitude of an ox that eateth grass.

阿尔巴尼亚语

dhe e ndërruan lavdinë e tyre me shëmbëllytrën e një kau që ha bar.

最后更新: 2012-05-05
使用频率: 1
质量:

英语

Allah disdains not to use the similitude of things, lowest as well as highest.

阿尔巴尼亚语

All-llahu nuk ngurron që të marrë çfarëdo shembulli, qoftë mushkonjë a diçka edhe më e imët se ajo.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

God is not ashamed to strike a similitude even of a gnat, or aught above it.

阿尔巴尼亚语

All-llahu nuk ngurron që të marrë çfarëdo shembulli, qoftë mushkonjë a diçka edhe më e imët se ajo.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

And unto each! We propounded similitude thereunto; and each We ruined an utter ruin.

阿尔巴尼亚语

E secilit prej tyre u patëm sjellë argumente, por të gjithë i rrënuam.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

英语

And unto each! We propounded similitude thereunto; and each We ruined an utter ruin.

阿尔巴尼亚语

E, të gjithëve, u kemi sjellë shembuj dhe të gjithë – i kemi shkatërruar krejtësisht.

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認