询问Google

您搜索了: raportues (阿尔巴尼亚语 - 希腊语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

阿尔巴尼亚语

希腊语

信息

阿尔巴尼亚语

Jo. Nuk do jesh raportues!

希腊语

Μαλακίες εισηγητής!

最后更新: 2016-10-27
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Raportues, të lutem. Ku ndodhen shënjestrat?

希腊语

Μπορείτε να μου δώσετε τη τοποθεσία των στόχων;

最后更新: 2016-10-27
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Unë jam një raportues Amerikan nga ąąUS Enquirer Monthlyąą.

希腊语

Είμαι ένας Αμερικανός δημοσιογράφος από "Μηνιαία ΗΠΑ Enquirer".

最后更新: 2016-10-27
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

阿尔巴尼亚语

Kontreras ishte oficeri raportues. Ai ishte në vënd ngjarje.

希腊语

Ο Contreras ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας, ήταν στο συμβάν.

最后更新: 2016-10-27
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Nëse do ketë hetim të korrupsionit, unë do të jem raportues, zotëri!

希腊语

Αν γίνει έρευνα, εγώ θα είμαι ο εισηγητής!

最后更新: 2016-10-27
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Megjithatë, problemet me sistemin raportues e bëjnë të vështirë të kapesh pas të veçantave.

希腊语

Ωστόσο, προβλήματα με το σύστημα αναφορών καθιστά δύσκολη την εξακρίβωση συγκεκριμένων στοιχείων.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Një raportues i caktuar nga Gjykata Kushtetuese do të përgatisë pastaj një raport jo të detyrueshëm mbi thelbin e rastit.

希腊语

Στη συνέχεια, εισηγητής που έχει διοριστεί από το Συνταγματικό Δικαστήριο θα προετοιμάσει μη δεσμευτική έκθεση σχετικά με την ουσία της υπόθεσης.

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

"Për fat të keq, viti raportues tregon se Maqedonia ka ende një administratë publike të pareformuar dhe gjyqësor të ngadalshëm e joefektiv.

希腊语

"Δυστυχώς, το έτος υποβολής εκθέσεων δείχνει ότι η πΓΔΜ έχει ακόμα, ατελέσφορη δημόσια διοίκηση και ανεπαρκές και βραδυκίνητο δικαστικό σύστημα.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 2
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

阿尔巴尼亚语

Ndërsa Maqedonia gëzon tolerancë të lartë fetare asaj i duhet t'u drejtohet disa problemeve, tha të mërkurën një raportues i posaçëm i OKB mbi liritë fetare apo të besimit.

希腊语

Αν και η πΓΔΜ απολαμβάνει γενικά υψηλή θρησκευτική ανοχή, πρέπει να επιλύσει κάποια προβλήματα, ανέφερε την Τετάρτη ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για την ελευθερία της θρησκείας ή της πίστης.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Ria Oomen- Ruijten, raportues i PE për Turqinë tha në një konferencë shtypi në Strasburg se një kushtetutë e re është e vetmja rrugë që qeveria mund të sigurojë ndarjen e shtetit nga feja.

希腊语

Η Ρία Όομεν- Ρούιτεν, εισηγήτρια του ΕΚ για την Τουρκία, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στο Στρασβούργο ότι το νέο σύνταγμα αποτελεί το μοναδικό τρόπο για να εξασφαλίσει η κυβέρνηση διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Amendamenti u paraqit nga Els de Groen, Joost Lagendijk, Milan Horaçek dhe Angelika Beer nga grupi Të gjelbërit / Aleanca e Evropës së Lirë të hënën mbrëma gjatë një diskutimi mbi raportin i cili u hartua nga Xhofri van Orden, raportues i PE për Bullgarinë.

希腊语

Η τροποποίηση τέθηκε προς συζήτηση από τους Ελς ντε Γκρόεν, Γιούστ Λαγκεντίικ, Μίλαν Χοράτσεκ και Ανγκέλικα Μπιρ του κόμματος Πρασίνων/ Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία αργά τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια συζητήσεων για την έκθεση, η οποία συντάχθηκε από τον Τζέφρι βαν Όρντεν, εισηγητή του ΕΚ για τη Βουλγαρία.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Mekanizmi i ri raportues i Brukselit "do të lehtësojë gjithashtu shkëmbimin e praktikave më të mira, do të identifikojë prirjet e BE, do të mbledhë të dhëna krahasuese mbi BE 27 dhe do të nxisë mësimin nga njeri tjetri dhe përputhjen e mëtejshme me BE dhe angazhimin ndërkombëtar," arguentonte ai.

希腊语

Ο νέος μηχανισμός των Βρυξελλών για την υποβολή εκθέσεων "θα διευκολύνει την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, θα εντοπίζει τις τάσεις στην ΕΕ, θα συλλέγει συγκρίσιμα στοιχεία για την ΕΕ-27 και θα παροτρύνει την ομαδική μάθηση και την περαιτέρω συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές και διεθνείς δεσμεύσεις" υποστηρίζει.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

阿尔巴尼亚语

Ju nuk jeni raportues apo nënshkrues i raportimit të këtij problemi, ose raporti është i dyzuar ose tashmë i mbyllur. Ju lutemi të krijoni një raport të ri duke përdorur "apport-bug".

希腊语

Δεν αναφέρατε εσείς, ούτε είστε εγγεγραμμένος για ενημερώσεις σε αυτήν την αναφορά σφάλματος, ή η αναφορά είναι διπλή ή ήδη κλειστή. Παρακαλούμε δημιουργήστε μια νέα αναφορά με τη χρήση του "apport-bug".

最后更新: 2014-08-15
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

阿尔巴尼亚语

Martin Sheinin, një raportues i posaçëm i OKB- së për mbrojtjen e të drejtave të njeriut në fushatat antiterrorizëm, ishte në një mision një- javor të gjetjes së provave dhe vizitoi burgjet në Ankara dhe Diarbakir.

希腊语

Ο Μάρτιν Σέινιν, ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε αντιτρομοκρατικές εκστρατείες, πραγματοποίησε εβδομαδιαία εξεταστική αποστολή, επισκεπτόμενος φυλακές σε Άγκυρα και Ντιγιαρμπακίρ.

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Raportuesit e PACE të shqetësuar rreth politizimit të procesit zgjedhor në Shqipëri 03/03/2005 TIRANË, Shqipëri -- Kreu i misionit raportues të asamblesë parlamentare të Këshillit të Europës (PACE), në Shqipëri, Jerzhi Smoravinski, shprehu shqetësim të mërkurën (2 mars) rreth politizimit të procesit zgjedhor përpara zgjedhjeve parlamentare të verës.

希腊语

Εισηγητές της PACE Ανησυχούν για την Πολιτικοποίηση της Αλβανικής Εκλογικής Διαδικασίας 03/03/2005 ΤΙΡΑΝΑ, Αλβανία -- Ο αρχηγός της αποστολής εισήγησης στην Αλβανία της Κοινοβουλευτικής Συνάθροισης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE), Τζέρζι Σμοραβίνσκι, εξέφρασε ανησυχία την Τετάρτη (2 Μαρτίου) για την πολιτικοποίηση της εκλογικής διαδικασίας εν όψει των θερινών κοινοβουλευτικών εκλογών.

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Presidenti i Këshillit të BE denoncon marrëveshjen doganore midis Turqisë dhe qipriotëve turq 05/09/2003BRUKSEL, Belgjikë -- Zhak Poos, president i këshillit të BE dhe raportues i parlamentit europian, denoncoi të mërkurën (3 shtator) nënshkrimin e një marrëveshje kornizë mbi bashkimin doganor midis Turqisë dhe pjesës turke qipriote të ishullit.

希腊语

Πρόεδρος Συμβουλίου της ΕΕ Καταγγέλλει Τελωνειακή Συμφωνία Μεταξύ Τουρκίας και Τουρκοκυπρίων 05/09/2003ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, Βέλγιο -- Ο Ζακς Πους, πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ και εισηγητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην ένταξη της Κύπρου, κατήγγειλε την Τετάρτη (3 Σεπτεμβρίου) την υπογραφή μιας συμφωνίας πλαισίου για την τελωνειακή ένωση μεταξύ της Τουρκίας και του Τουρκοκυπριακού τμήματος της νήσου.

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Eksperti i OKB thotë se komunitetet kryesore fetare të Maqedonisë janë tepër të fuqishme 01/05/2009 Ndërsa Maqedonia gëzon tolerancë të lartë fetare asaj i duhet t' u drejtohet disa problemeve, tha të mërkurën një raportues i posaçëm i OKB mbi liritë fetare apo të besimit. (UN News Centre - 30/04/09; MIA, Makfax - 29/04/09)

希腊语

Ειδική του ΟΗΕ αναφέρει ότι οι βασικές θρησκευτικές κοινότητες της πΓΔΜ είναι πολύ ισχυρές 01/05/2009 Αν και η πΓΔΜ απολαμβάνει γενικά υψηλή θρησκευτική ανοχή, πρέπει να επιλύσει κάποια προβλήματα, ανέφερε την Τετάρτη ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για την ελευθερία της θρησκείας ή της πίστης. (Κέντρο Ειδήσεων ΟΗΕ - 30/04/09, MIA, Makfax - 29/04/09)

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

阿尔巴尼亚语

Lagenxhik i PE shpreson se BE mund të parandalojë ndarjen e Kosovës 13/03/2009 PRISHTINË, Kosovë -- Xhost Lagenxhik, një anëtar i Parlamentit Europian dhe raportues mbi Kosovën, tha të enjten (12 mars) se Brukseli është kundër ndarjes etnike të Kosovës dhe se BE do të bënte gjithshka që mundet për ta parandaluar atë.

希腊语

Ο Λάγκεντικ του ΕΚ ελπίζει ότι η ΕΕ μπορεί να αποτρέψει τη διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου 13/03/2009 ΠΡΙΣΤΙΝΑ, Κοσσυφοπέδιο -- Ο Γιούστ Λάγκεντικ, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εισηγητής για το Κοσσυφοπέδιο, δήλωσε την Πέμπτη (12 Μαρτίου) ότι οι Βρυξέλλες εναντιώνονται στην εθνική διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου και πως η ΕΕ θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι της για να το αποτρέψει.

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

阿尔巴尼亚语

Megjithatë, problemet me sistemin raportues e bëjnë të vështirë të kapesh pas të veçantave. Nga Zoran Nikolovski për Southeast European Times në Shkup - 03/05/07 Papunësia, një nga problemet më serioze në Maqedoni, po rritet përësri.

希腊语

Ωστόσο, προβλήματα με το σύστημα αναφορών καθιστά δύσκολη την εξακρίβωση συγκεκριμένων στοιχείων. Του Ζόραν Νικολόβσκι για τους Southeast European Times στα Σκόπια - 03/05/07 Η ανεργία, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στην πΓΔΜ, σημειώνει ξανά αύξηση.

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

阿尔巴尼亚语

Amendamenti u paraqit nga Els de Groen, Joost Lagendijk, Milan Horaçek dhe Angelika Beer nga grupi Të gjelbërit /Aleanca e Evropës së Lirë të hënën mbrëma gjatë një diskutimi mbi raportin i cili u hartua nga Xhofri van Orden, raportues i PE për Bullgarinë.

希腊语

Η Ευρωπαϊκή πρακτική επιτρέπει στον κόσμο να ανήκει σε αριστερά, δεξιά ή άλλα πολιτικά κόμματα, ωστόσο δεν προβλέπει συνύπαρξη εθνικών κομμάτων, υποστήριξε η Χρίστοβα.

最后更新: 2012-04-06
使用频率: 1
质量:

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認