MyMemory, World's Largest Translation Memory
Language pair:
 Subject   
Ask Google

Results for implication translation from English to Albanian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Albanian

Info

English

The implication, though.

Albanian

Cfarë?

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

I get your implication and resent it.

Albanian

E kuptoj se çfarë do të thoni dhe nuk e pranoj.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

But even this contains a number of important implications and risks.

Albanian

Por edhe kjo përmban një numër pasojash dhe rreziqesh.

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1

English

Pension policy and associated reforms have far reaching implications for the current and future generations.

Albanian

Politikat e Pensioneve dhe reformat do të kene pasoja për brezat sot dhe ata të ardhshëm.

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1

English

The Acting Minister of Finance and his team are doing their best to avoid any negative implications of the political situation.

Albanian

Ushtruesi i detyrës i ministrit të financave dhe ekipi i tij po bëjnë çmos që të shmangin çdo implikim negativ të gjendjes politike.

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1

English

This has a twin-pronged implication for Albania.

Albanian

Kjo ka dy implikime për Shqipërinë.

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1

English

This has implications for the way pensions are currently financed.

Albanian

Kjo ka pasojat e veta për mënyrën si financohen aktualisht pensionet.

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1

English

What is the future implication of reduced pension contributions?

Albanian

Cilat janë pasojat në të ardhmen me uljen e kontributeve të pensioneve?

Last Update: 2017-04-27
Usage Frequency: 1

English

...the psychological implications of this tragedy on their young lives.

Albanian

...dhe pasojat psikologjike të kësaj fatkeqësie në moshën fëmijërore.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

An attractive implication toward glamour and wealth.

Albanian

Një implikim tërheqës drejt madhështisë dhe pasurisë.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

As such, he was deeply conflicted about the implications of his work and in need of spiritual guidance.

Albanian

Ai ishte thellësisht i zënë me ndërlikimet e punës së tij... dhe kishte nevojë për një drejtim spiritual.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

But there are implications for energy, research--

Albanian

Por ka ndërlikime pë energjinë, kërkimet...

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

For further implication that the civil war and destabilization is purely intentional -

Albanian

Kjo situatë e vetme ishte preteksti nisës për angazhimin masiv të trupave në betejë të plotë. Kishte një problem sidoqoftë.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

I don't know if you've read the crime reports, Pete, but they have some nasty implications.

Albanian

Unë nuk e di nëse e keni lexuar raportet krimit, Pete, por ata kanë disa implikime keqe.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

If the Holy Father was murdered, the implications are profound.

Albanian

Nëse Ati i Shenjtë është vrar nënkuptimet janë të thella.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

It's indicating a convergent evolution, or perhaps a common ancestry and the implications of that are staggering.

Albanian

Tregon një evolucion konvergjent, ose mbase një origjinë të përbashkët dhe ndërlikimet e kësaj janë të mahnitshme.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

The box, with its implications of rigidity and squareness, symbolises unimaginative thinking and painful frustration.

Albanian

Një kuti me përzierje të gadishmërisë dhe provave, simbolizon jo mendim të bujshëm, dhe zhgënjim të dhimbshëm.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

The implication, and I think you would agree, is that intimacy was... imminent.

Albanian

Ngatërrimi, dhe unë mendoj se do të pajtohesh, është se miqësia ishte... ...e pashmangshme.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

The implications of your inaction?

Albanian

Ndërlikimet e pasivitetit tënd?

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

English

Though we have no evidence of intimacy... the implication is clearly there.

Albanian

Edhe pse nuk kemi fakte të miqësisë së ngushtë përzierja ishte evidente.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1

Add a translation

Get a better translation with human contributionsReport Abuse  | About MyMemory   | Contact Us


MyMemory in your language:  Italiano |  Español |  Français |  Deutsch |  Nederlands |  Svenska |  Português |  Русский |  日本語 |  汉语 |  한국어 |  Türkçe |

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK