Ask Google

Results for shaven translation from English to Albanian

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Albanian

Info

English

Clean and shaven.

Albanian

Të pastra dhe të rruara.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

- They're all shaven.

Albanian

- Të gjitha të rruara.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Plebes are supposed to be clean-shaven.

Albanian

Kjo e sapodalë duhet të jetë e rruajtur mirë.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

And you move police barricades with clean shaven guys!

Albanian

Dhe po i hiqni barikadat e policisë me djemë që bredhin rrugëve!

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

You know, I like the beard, but I love clean-shaven you.

Albanian

Unë jam vetëm gonna të bjerë këtë off.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Howbeit the hair of his head began to grow again after he was shaven.

Albanian

Ndëkaq flokët e kokës, mbasi u rruan, filluan përsëri të rriten.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Thus armed with a shaven face, my lord, Some eau de cologne to brace my lord

Albanian

Dhe i armatosur me një fytyrë të rrojtur, imzot, pak kolonjë për hijeshi, imzot.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

- Why not... looks a strange sort, keeps his head shaven, has a long scar on the head.

Albanian

- Si jo... duket disi i çuditshëm, e mban kokën qel, dhe ka një shenjë të gjatë në kokë.

Last Update: 2016-10-27
Usage Frequency: 1
Quality:

English

You shall enter the Sacred Mosque in security if Allah wills, with hair shaven or cut short and without fear.

Albanian

Me siguri do të hyni në Qabe të siguruar, nëse dëshiron All-llahu, me kokë të rruar ose flokë të shkurtuara, mos kini frikë!

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

English

But every woman that prayeth or prophesieth with her head uncovered dishonoureth her head: for that is even all one as if she were shaven.

Albanian

Edhe çdo grua, që lutet ose profetizon kokëzbuluar, turpëron kryet e saj, sepse është njëlloj sikur të ishte e rruar.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

English

He shall be shaven, but the scall shall he not shave; and the priest shall shut up him that hath the scall seven days more:

Albanian

ai person do të rruhet, por nuk do të rruajë pjesën e prekur nga qerja; dhe prifti do ta izolojë shtatë ditë të tjera atë që ka qeren.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Meanwhile, billboards display politicians with clean-shaven faces and elegant, expensive suits, along with slogans promising a better future.

Albanian

Ndërkohë, tabelat paraqesin politikanë me fytyra të pastra dhe elegante, kostume të shtrenjtë, së bashku me slloganet që premtojnë një të ardhme më të mirë.

Last Update: 2016-01-20
Usage Frequency: 1
Quality:

English

For if the woman be not covered, let her also be shorn: but if it be a shame for a woman to be shorn or shaven, let her be covered.

Albanian

Sepse në qoftë se gruaja nuk mbulohet, le t'ia presin flokët; por në qoftë se për gruan është turp të qethet a të rruhet, le të mbulojë kryet.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Ye shall indeed enter the Inviolable Place of Worship, if Allah will, secure, (having your hair) shaven and cut, not fearing.

Albanian

Me siguri do të hyni në Qabe të siguruar, nëse dëshiron All-llahu, me kokë të rruar ose flokë të shkurtuara, mos kini frikë!

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

English

And the priest shall take the sodden shoulder of the ram, and one unleavened cake out of the basket, and one unleavened wafer, and shall put them upon the hands of the Nazarite, after the hair of his separation is shaven:

Albanian

Prifti do të marrë shpatullën e pjekur të dashit, një kulaç pa maja nga shporta dhe një revani pa maja dhe do të vërë në dorë të nazireut, mbasi ky të ketë rruar kokën e tij të shenjtëruar.

Last Update: 2012-05-05
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Allah has indeed made the truthful dream of His Noble Messenger, come true; indeed you will all enter the Sacred Mosque, if Allah wills, in safety – with your heads shaven or hair cut short – without fear; so He knows what you do not know, and has therefore ordained another imminent victory before this.

Albanian

All-llahu ëndrrën e të dërguarit të Vet e vërtetoi me realitet: se me vullnetin e All-llahut do të hyni në xhaminë e shenjtë (në Qabe) të siguruar, të rruani flokët e kokave tuaja, t’i shkurtoni e nuk do të keni frikë! Pra Ai ka ditur atë që ju nk e dinit, para kësaj ju dha një fitore të shpejtë (Hajberin).

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Allah has indeed made the truthful dream of His Noble Messenger, come true; indeed you will all enter the Sacred Mosque, if Allah wills, in safety – with your heads shaven or hair cut short – without fear; so He knows what you do not know, and has therefore ordained another imminent victory before this.

Albanian

Me siguri do të hyni në Qabe të siguruar, nëse dëshiron All-llahu, me kokë të rruar ose flokë të shkurtuara, mos kini frikë! Ai e ka ditur edhe atë që ju nuk e dini, prandaj para saj realizoi fitoren.

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Allah has indeed made the truthful dream of His Noble Messenger, come true; indeed you will all enter the Sacred Mosque, if Allah wills, in safety – with your heads shaven or hair cut short – without fear; so He knows what you do not know, and has therefore ordained another imminent victory before this.

Albanian

Perëndia e realizoi (sendërtoi) ëndërrën e Pejgamberit të vet me të vërtetën: “Me siguri, ju do të hyni në Mesxhidil-Haram, nëse jep Perëndia, (dhe këtë) të sigurt, kokë-rruar dhe flokë-shkurtuar, pa kurrfarë frike. Ai e ka ditur atë që nuk e keni ditur ju.

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Allah hath fulfilled the vision for His messenger in very truth. Ye shall indeed enter the Inviolable Place of Worship, if Allah will, secure, (having your hair) shaven and cut, not fearing.

Albanian

All-llahu ëndrrën e të dërguarit të Vet e vërtetoi me realitet: se me vullnetin e All-llahut do të hyni në xhaminë e shenjtë (në Qabe) të siguruar, të rruani flokët e kokave tuaja, t’i shkurtoni e nuk do të keni frikë!

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

English

Allah hath fulfilled the vision for His messenger in very truth. Ye shall indeed enter the Inviolable Place of Worship, if Allah will, secure, (having your hair) shaven and cut, not fearing.

Albanian

Perëndia e realizoi (sendërtoi) ëndërrën e Pejgamberit të vet me të vërtetën: “Me siguri, ju do të hyni në Mesxhidil-Haram, nëse jep Perëndia, (dhe këtë) të sigurt, kokë-rruar dhe flokë-shkurtuar, pa kurrfarë frike. Ai e ka ditur atë që nuk e keni ditur ju.

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK