Results for faham! translation from English to Malay

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Malay

Info

English

kamu salah faham

Malay

jangan salah faham terhadap saya

Last Update: 2020-04-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

saya tidak faham

Malay

saya tidak berapa faham

Last Update: 2020-01-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

saya faham apa ko cakap

Malay

saya faham apa kau cakp

Last Update: 2020-06-24
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

tidak mengapa saya faham

Malay

tak apa lah saya faham

Last Update: 2020-11-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

saya tidak berapa faham

Malay

saya tidak faham

Last Update: 2020-04-10
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

saya tidak faham fuck bodoh

Malay

i don't understand you dumb fuck

Last Update: 2018-12-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

x faham..cakap melayu boleh

Malay

Last Update: 2020-07-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

orang takkan faham apa yang saya rasakan sekarang

Malay

melayu to kelanta

Last Update: 2020-10-10
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

kebiasaanya sering berlaku salah faham antara satu sama lain

Malay

kebiasaannya berlaku salah faham antara satu sama lain

Last Update: 2020-08-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

lebih baik tulis dalam bahasa english sebab awak tidak faham bahasa dusun

Malay

Last Update: 2021-05-25
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

mereka tidak akan tahu apatah lagi faham sehingga mereka berada dalam situasi tersebut

Malay

contoh ayat apatah lagi

Last Update: 2021-08-22
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

English

nur asida meterang nabila ghazali ahahaha.. terokkk lirik ini pedaass asg menaah hati ahahahaha 8 hours ago · 1 nabila ghazali ahaha,,,blinan,,,serta ngan lirik,, 5 hours ago nur asida meterang ahahaha.. tuman nah kek ahahahah...lai kelantan idun eh ahahah doh 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,.doh.,,mun x terasa gk x la kau taau dun a,,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang ahaha..mai dun faham kelkr melanau koh ahahah.. keklkr kelantan nah mak gik 32 dun ahaha..badak dun faham ahahah.. akimmm..akim..akim ahahah..panass 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,,udah gk,,,,chow gik,,,udah gk trsepit,,sksa gak sg ngenang 5 hours ago nur asida meterang ahaha.. sengaja bah maan pedas asg ahaah..macam best je ahaha, ding permainan dun labik kchg la ahaha, keith foo3 ahahaha 5 hours ago nabila ghazali daau cdun,msa sgak mak luk,,,mun mjuk tggl-tgglkan,,,ahaha,,bdak dun nyesal ah,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang past is past ahahah... tuman ahaha..kunyit bas eh ahaha..bye3 mai alang2 ahaha.., an rain maan summer y?? ahahah 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,,dun buleh gk kisah,,,aha,,,cnfuse asg kau,,dun stalk fb kau,dun mjah wechat jakin,,chat ngah kau,,,dun x pasuh dun yai bk wechat dun,p dun nuan mubik hint,,,ahaha,,,smua nwn mengapang msa eh o,,,,ahaha,,,jekali dun lbik,,smuah lbik,,,,trmasuk c curang,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang ahhahaha..mengapa nasib sebegini rupa? ahaha.. ka mengapang agik saan rain dun bah ahaha.. gemagau mk ahah..an mak summer dun ahaha, pilot malindo gik ling ahahaha 5 hours ago nabila ghazali pilot ??? tggu dn lihat,,,kalau dh jdoh,,ahaha,,,x gagau gaya kn bh,,,kau nuan bk cta eh,,,kn bz x msa eh???num enau on kan?? 5 hours ago nur asida meterang kau gagau bila perlu mak ahahah.. kau on 22 ahaha.. digi pun boleh..celcom pun boleh ahahaha

Malay

saya mahu makan

Last Update: 2014-05-19
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK