Je was op zoek naar: faham! (Engels - Maleis)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Engels

Maleis

Info

Engels

kamu salah faham

Maleis

jangan salah faham terhadap saya

Laatste Update: 2020-04-03
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

saya tidak faham

Maleis

saya tidak berapa faham

Laatste Update: 2020-01-21
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

saya faham apa ko cakap

Maleis

saya faham apa kau cakp

Laatste Update: 2020-06-24
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

tidak mengapa saya faham

Maleis

tak apa lah saya faham

Laatste Update: 2020-11-26
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

saya tidak berapa faham

Maleis

saya tidak faham

Laatste Update: 2020-04-10
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

saya tidak faham fuck bodoh

Maleis

i don't understand you dumb fuck

Laatste Update: 2018-12-29
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

x faham..cakap melayu boleh

Maleis

Laatste Update: 2020-07-26
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

orang takkan faham apa yang saya rasakan sekarang

Maleis

melayu to kelanta

Laatste Update: 2020-10-10
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

kebiasaanya sering berlaku salah faham antara satu sama lain

Maleis

kebiasaannya berlaku salah faham antara satu sama lain

Laatste Update: 2020-08-05
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

lebih baik tulis dalam bahasa english sebab awak tidak faham bahasa dusun

Maleis

Laatste Update: 2021-05-25
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

mereka tidak akan tahu apatah lagi faham sehingga mereka berada dalam situasi tersebut

Maleis

contoh ayat apatah lagi

Laatste Update: 2021-08-22
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Engels

nur asida meterang nabila ghazali ahahaha.. terokkk lirik ini pedaass asg menaah hati ahahahaha 8 hours ago · 1 nabila ghazali ahaha,,,blinan,,,serta ngan lirik,, 5 hours ago nur asida meterang ahahaha.. tuman nah kek ahahahah...lai kelantan idun eh ahahah doh 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,.doh.,,mun x terasa gk x la kau taau dun a,,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang ahaha..mai dun faham kelkr melanau koh ahahah.. keklkr kelantan nah mak gik 32 dun ahaha..badak dun faham ahahah.. akimmm..akim..akim ahahah..panass 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,,udah gk,,,,chow gik,,,udah gk trsepit,,sksa gak sg ngenang 5 hours ago nur asida meterang ahaha.. sengaja bah maan pedas asg ahaah..macam best je ahaha, ding permainan dun labik kchg la ahaha, keith foo3 ahahaha 5 hours ago nabila ghazali daau cdun,msa sgak mak luk,,,mun mjuk tggl-tgglkan,,,ahaha,,bdak dun nyesal ah,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang past is past ahahah... tuman ahaha..kunyit bas eh ahaha..bye3 mai alang2 ahaha.., an rain maan summer y?? ahahah 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,,dun buleh gk kisah,,,aha,,,cnfuse asg kau,,dun stalk fb kau,dun mjah wechat jakin,,chat ngah kau,,,dun x pasuh dun yai bk wechat dun,p dun nuan mubik hint,,,ahaha,,,smua nwn mengapang msa eh o,,,,ahaha,,,jekali dun lbik,,smuah lbik,,,,trmasuk c curang,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang ahhahaha..mengapa nasib sebegini rupa? ahaha.. ka mengapang agik saan rain dun bah ahaha.. gemagau mk ahah..an mak summer dun ahaha, pilot malindo gik ling ahahaha 5 hours ago nabila ghazali pilot ??? tggu dn lihat,,,kalau dh jdoh,,ahaha,,,x gagau gaya kn bh,,,kau nuan bk cta eh,,,kn bz x msa eh???num enau on kan?? 5 hours ago nur asida meterang kau gagau bila perlu mak ahahah.. kau on 22 ahaha.. digi pun boleh..celcom pun boleh ahahaha

Maleis

saya mahu makan

Laatste Update: 2014-05-19
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK