You searched for: faham! (Engelska - Malajiska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Engelska

Malajiska

Info

Engelska

kamu salah faham

Malajiska

jangan salah faham terhadap saya

Senast uppdaterad: 2020-04-03
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

saya tidak faham

Malajiska

saya tidak berapa faham

Senast uppdaterad: 2020-01-21
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

saya faham apa ko cakap

Malajiska

saya faham apa kau cakp

Senast uppdaterad: 2020-06-24
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

tidak mengapa saya faham

Malajiska

tak apa lah saya faham

Senast uppdaterad: 2020-11-26
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

saya tidak berapa faham

Malajiska

saya tidak faham

Senast uppdaterad: 2020-04-10
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

saya tidak faham fuck bodoh

Malajiska

i don't understand you dumb fuck

Senast uppdaterad: 2018-12-29
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

x faham..cakap melayu boleh

Malajiska

Senast uppdaterad: 2020-07-26
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

orang takkan faham apa yang saya rasakan sekarang

Malajiska

melayu to kelanta

Senast uppdaterad: 2020-10-10
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

kebiasaanya sering berlaku salah faham antara satu sama lain

Malajiska

kebiasaannya berlaku salah faham antara satu sama lain

Senast uppdaterad: 2020-08-05
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

lebih baik tulis dalam bahasa english sebab awak tidak faham bahasa dusun

Malajiska

Senast uppdaterad: 2021-05-25
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Engelska

nur asida meterang nabila ghazali ahahaha.. terokkk lirik ini pedaass asg menaah hati ahahahaha 8 hours ago · 1 nabila ghazali ahaha,,,blinan,,,serta ngan lirik,, 5 hours ago nur asida meterang ahahaha.. tuman nah kek ahahahah...lai kelantan idun eh ahahah doh 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,.doh.,,mun x terasa gk x la kau taau dun a,,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang ahaha..mai dun faham kelkr melanau koh ahahah.. keklkr kelantan nah mak gik 32 dun ahaha..badak dun faham ahahah.. akimmm..akim..akim ahahah..panass 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,,udah gk,,,,chow gik,,,udah gk trsepit,,sksa gak sg ngenang 5 hours ago nur asida meterang ahaha.. sengaja bah maan pedas asg ahaah..macam best je ahaha, ding permainan dun labik kchg la ahaha, keith foo3 ahahaha 5 hours ago nabila ghazali daau cdun,msa sgak mak luk,,,mun mjuk tggl-tgglkan,,,ahaha,,bdak dun nyesal ah,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang past is past ahahah... tuman ahaha..kunyit bas eh ahaha..bye3 mai alang2 ahaha.., an rain maan summer y?? ahahah 5 hours ago nabila ghazali ahaha,,,dun buleh gk kisah,,,aha,,,cnfuse asg kau,,dun stalk fb kau,dun mjah wechat jakin,,chat ngah kau,,,dun x pasuh dun yai bk wechat dun,p dun nuan mubik hint,,,ahaha,,,smua nwn mengapang msa eh o,,,,ahaha,,,jekali dun lbik,,smuah lbik,,,,trmasuk c curang,,, 5 hours ago · 1 nur asida meterang ahhahaha..mengapa nasib sebegini rupa? ahaha.. ka mengapang agik saan rain dun bah ahaha.. gemagau mk ahah..an mak summer dun ahaha, pilot malindo gik ling ahahaha 5 hours ago nabila ghazali pilot ??? tggu dn lihat,,,kalau dh jdoh,,ahaha,,,x gagau gaya kn bh,,,kau nuan bk cta eh,,,kn bz x msa eh???num enau on kan?? 5 hours ago nur asida meterang kau gagau bila perlu mak ahahah.. kau on 22 ahaha.. digi pun boleh..celcom pun boleh ahahaha

Malajiska

saya mahu makan

Senast uppdaterad: 2014-05-19
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK