Ask Google

Results for buat hal saya sendiri translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

Hanya menjadi diri saya sendiri sahaja

English

Just being myself only

Last Update: 2016-01-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

RALAT gagal mendapatkan IP saya sendiri?

English

ERROR Failed to get my own IPs?

Last Update: 2014-08-15
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya sendiri pun tak tahu ? Kenapa cakap macam itu?

English

I myself did not know? Why talk like that?

Last Update: 2015-07-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

_Juga enkripsikan kepada saya sendiri semasa menghantar mel yang dienkripsikan

English

Also encrypt to sel_f when sending encrypted messages

Last Update: 2014-08-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

mungkin saya harus berhenti menyukainya. Im hanya menyakiti diri saya sendiri

English

maybe im should stop liking him. im only hurting myself

Last Update: 2018-11-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya benci orang yang sibuk tentang hal saya

English

I hate the pages of a busy about me

Last Update: 2015-09-01
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Saya memahami saya akan berjual beli produk CFD sahaja untuk manfaat saya sendiri

English

I understand I will be trading only CDF products for my own disadvantage

Last Update: 2014-09-20
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Aku harap orang yang buat hal tu dapat balasan setimpal

English

I hope the person who could reply thing tu make a commensurate

Last Update: 2016-02-25
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Suka hati saya lah nak selak kawan saya sendiri bukannya hal kau pun tak payah lah nak masuk campur hal kami segeng

English

Like my heart is going to catch my own friends rather than things you already do not have to be just come in our case segeng

Last Update: 2015-07-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

tetapi silap saya sendiri saya tidak buat follow up call pada tarikh yang ditetapkan.saya minta maaf pada perkara tersebut.

English

but mistaken myself I did not make a follow-up call on a given date. I'm sorry about that.

Last Update: 2018-04-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Malay

Enam daripada anak-anak kapal, termasuk diri saya sendiri, cuba untuk mendapatkan jelas daripada kapal dan batu.

English

Six of the crew, including myself, tried to get clear of the ship and the rock.

Last Update: 2017-01-07
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Kalau saya tak nak ambaikan kawan rapat saya sebab saya anggap mereka macam kakak saya sendiri tahu tak ! Saya tak nak la !

English

If I do not want to repair my close friends because I consider them like my own brother I know! I do not want it!

Last Update: 2015-07-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Kenapa orang sangat benci dekat kau ? Saya sendiri pun tak tahu ? Yang saya tahu kau tu suka sangat nak menunjuk gengters kau tu dekat depan orang ramai?

English

Why do people hate you close? I myself did not know? I know you like very kid tu you tu gengters point near the front of the public?

Last Update: 2015-07-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

Assalamualaikum dan selamat petang, Terutamanaya sekali saya ingin memohon maaf atas kegagalan saya sendiri menyemak dengan teliti semasa menghantar dan menyediakan dokumentasi SOLA. Sebentar tadi saya melakukan pembayaran sebanyak RM 37,693.29 keatas chasis kereta 053310. Tetapi kerana kelekaan saya, Sola yang telah saya minta untuk penyelesaian adalah No Sola 416541. untuk Chasis yang yang hendak selasaikan adalah Sola 416540. Pembayaran untuk 29/06/2018 untuk Sola 416540 adalah Rm32,343.02. Saya telah membuat lebihan bayaran sebanyak RM5350.27. Oleh hal yang demikian, saya memohon pihak puan dapat membantu saya memberi jalan penyelesaikan yang terbaik untuk kesilapan ini. Saya sertakan bersama bukti pembayaran dan dokumen lain sebagai sokongan dan bukti Terima kasih

English

library of uitm

Last Update: 2018-06-29
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK