Results for dia tidak sukakan saya translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

dia tidak perasan kan saya

English

he didn't notice me

Last Update: 2020-01-01
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dia tidak mencari

English

why the bad discussion was due

Last Update: 2021-10-02
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dia tidak pernah berkira dengan saya

English

sedekah

Last Update: 2023-09-07
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

buktikan jika awak sukakan saya

English

awak boleh video dengan saya tak tapi saya tak nak bercakap cuma nak tengok

Last Update: 2021-08-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

tidak, dia tidak belayar

English

february is summer in canada.

Last Update: 2021-06-16
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

sedihnya hati ini dia tidak peduli dengan saya

English

lawan this heart with me he doesn't care

Last Update: 2017-08-10
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

kebanyakkan masa dia tidak bekerja

English

Last Update: 2020-07-02
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dia tidak akan berada di sana.

English

he ain't gonna be there.

Last Update: 2019-03-11
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya harap dia tidak terasa hati

English

i hope you don't feel bad

Last Update: 2022-09-26
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

c/dia tidak mahu membebankan ibubapanya.

English

c / he doesn't want to burden his parents.

Last Update: 2020-02-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dia memberitahu bahawa dia tidak suka berbohong

English

when did this

Last Update: 2021-11-19
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dia tidak mempunyai kawan rapat di sekolah

English

smile without a grudge to anyone

Last Update: 2018-10-24
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

pertama sekali , dia tidak mau masuk pertandingan

English

there is nothing wrong with trying

Last Update: 2021-04-18
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

ini telefon dia,tidak salahkan kalau dia tengok

English

this is his phone, don't blame him if he looks.

Last Update: 2021-07-31
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

dia tidak sengaja ter jatuh dari tangga rumahnya

English

he fell from the stairs of his house

Last Update: 2021-08-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

musa memberitahu kebenaran kerana dia tidak mahu kehilangan kawannya

English

moses told the truth because he didn't want to lose his friend.

Last Update: 2022-04-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

sebab-sebab tertentu dia tidak boleh sentuh tu.

English

for some reason she can't touch it.

Last Update: 2016-08-01
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

ried begitu sukar menerima hakikat bahawa dia tidak lagi ada..

English

i tried so hard accept the fact that she was no longer around..

Last Update: 2024-04-25
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

a. dia tidak menghidap penyakit aktif dan sihat secara fizikal

English

he / she suffering from ___________________________ and is unfit for work

Last Update: 2020-08-05
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

aku harap dia tidak lupa siapa yang tunggu semasa dia sibuk sekarang

English

i hope he doesn't forget who's waiting while he's busy right now

Last Update: 2022-02-12
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Get a better translation with
7,843,933,203 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK