Preguntar a Google

Usted buscó: izglasavanja (Serbio - Croata)

Contribuciones humanas

De traductores profesionales, empresas, páginas web y repositorios de traducción de libre uso.

Añadir una traducción

Serbio

Croata

Información

Serbio

Postupak izglasavanja zakona u rumunskom parlamentu našao se pod lupom pošto su poslanici vladajuće koalicije usvojili dva zakona iako nisu bili upoznati sa njihovim sadržajem.

Croata

Postupci glasovanja u rumunjskom parlamentu opet su izloženi preispitivanju, nakon što su zastupnici vladajuće koalicije usvojili dva zakona čiji im je sadržaj, kako se čini, bio nepoznat.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Serbio

To je bio četvrti pokušaj izglasavanja nepoverenja vladi premijera Simeona Saks-Koburgotskog od kada je formirana u junu 2001. godine, a prvo u kojem je direktna meta bio on lično.

Croata

To je bio četvrti pokušaj izglasavanja nepovjerenja vladi premijera Simeona Saxe-Coburga od kada je formirana u lipnju 2001. godine, a prvo u kojemu je izravna meta bio on osobno.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Serbio

Posle dramatičnog tajnog glasanja, pokušaj izglasavanja nepoverenja rumunskoj vladi prošle slede nije uspeo (3. oktobra) pošto je za tu inicijativu nedostajalo 12 glasova.

Croata

Nakon dramatična tajnog glasovanja, inicijativa za izglasavanje nepovjerenja vladi propala je prošle srijede (3. listopada), jer je za uspjeh nedostajalo 12 glasova.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Serbio

Prilikom neuspelog pokušaja izglasavanja nepoverenja vladi u parlamentu 11. februara, fijasko sa platama naveden je kao jedan od razloga, a najveći sindikat u zemlji zahtevao je ostavku ministra finansija Trajka Slaveskog.

Croata

Tijekom neuspjela pokušaja izglasavanja nepovjerenja vladi u parlamentu 11. veljače, krah s plaćama naveden je kao jedno od opravdanja za smjenu, a najveći sindikat u zemlji zahtijevao je ostavku ministra financija Trajka Slaveskog.

Última actualización: 2016-01-20
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Serbio

Bugarska opozicija podnela zahtev za izglasavanje nepoverenja vladi 06/04/2008 SOFIJA, Bugarska -- Opozicija je zvanično u petak (4. april) podnela zahtev za izglasavanja nepoverenja vladi zbog skadala u ministarstvu unutrašnjih poslova.

Croata

Bugarska oporba podnijela zahtjev za izglasavanje nepovjerenja vladi 06/04/2008 SOFIJA, Bugarska -- Oporba je službeno u petak (4. travanj) podnijela zahtjev za izglasavanje nepovjerenja vladi zbog skandala u ministarstvu unutarnjih poslova.

Última actualización: 2012-04-07
Frecuencia de uso: 1
Calidad:

Obtenga una traducción de calidad con
4,401,923,520 contribuciones humanas

Usuarios que están solicitando ayuda en este momento:Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios. Al continuar navegando está aceptando su uso. Más información. De acuerdo