Google で調べる

検索ワード: programmatieperiode (オランダ語 - ドイツ語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

オランダ語

ドイツ語

情報

オランダ語

G. DE VERWACHTE SOCIAAL-ECONOMISCHE EVOLUTIE IN DE PROGRAMMATIEPERIODE

ドイツ語

G. DIE IM PROGRAMMZEITRAUM ZU ERWARTENDE SOZIO-OKONOMISCHE ENTWICKLUNG

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

オランダ語

Aangezien de nieuwe programmatieperiode 1994­1999 pas is begonnen zullen wij de vele gegevens en de uitvoerige politieke analyse in het verslag over de cohesie in 1996 moeten gebruiken om daaruit passende conclusies te trekken.

ドイツ語

McCartin (PPE). - (EN) Herr Präsident, ich möchte Frau McCarthy für ihren Bericht und für ihre heutigen Ausführungen danken, die sehr hilfreich waren.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

オランダ語

De Raad spreekt er zijn voldoening over uit dat de Commissie nieuwe richtlijnen heeft opgesteld voor de bijdragen van de structuurfondsen op het gebied van telecommunicatie in het kader van de nieuwe programmatieperiode 2000-2006 en die aan de lidstaten heeft voorgelegd.

ドイツ語

Ferner begrüßt der Rat, dass die Kommission neue Leitlinien für die Strukturfondsinterventionen auf dem Gebiet der Telekommunikation im Rahmen des neuen Programmplanungszeitraums 2000-2006 aufgestellt und diese den Mitgliedstaaten vorgelegt hat.

最終更新: 2017-04-25
使用頻度: 1
品質:

オランダ語

De hoofddoelstellingen van het programma bestaan erin de noodzakelijke fysische en technologische grondslag voor de uitwerking van het NET-project te verschaffen, met de uitvoering van het uitgewerkte project te beginnen aan het eind van de programmatieperiode en. indien de vereiste database op dat moment beschikbaar is. de mogelijkheden van bepaalde alternatieve configuraties na te gaan.

ドイツ語

Die wichtigsten Ziele des Programms sind die Festlegung der physikalischen und technologischen Grundlage für das detaillierte Projekt NET, die Inangriffnahme dieses Projekts am Ende des Programmzeitraums, wenn die notwendige Datenbasis bis dahin vorhanden ist, sowie die Erforschung des Potentials einiger alternativer Konfigurationen.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

オランダ語

Hel niveau van de vastleggingen voor het intern beleid van de Unie binnen rubriek 3 van de financiële vooruitzichten mag niet hoger zijn dan: van Cardiff hebben uitgesproken om de wetgeving steksten definitief aan te nemen vóór de volgende verkiezingen voor het Europees Parlement en roept beide instellingen op om de nodige stappen te zetten opdat dit voor die termijn kan gebeuren, vooral in verband met de noodzaak om te zorgen voor een soepele overgang naar de programmatieperiode voor de nieuwe structuurfondsen die op 1 januari 2000 in gaat.

ドイツ語

Die Höhe der Mittelbindungen für die internen Politikbereiche der Union unter Rubrik 3 der Finanziellen Vorausschau sollte folgende Beträge nicht überschreiten:

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK