询问Google

您搜索了: programmatieperiode (荷兰语 - 德语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

荷兰语

德语

信息

荷兰语

G. DE VERWACHTE SOCIAAL-ECONOMISCHE EVOLUTIE IN DE PROGRAMMATIEPERIODE

德语

G. DIE IM PROGRAMMZEITRAUM ZU ERWARTENDE SOZIO-OKONOMISCHE ENTWICKLUNG

最后更新: 2014-02-06
使用频率: 1
质量:

荷兰语

Aangezien de nieuwe programmatieperiode 1994­1999 pas is begonnen zullen wij de vele gegevens en de uitvoerige politieke analyse in het verslag over de cohesie in 1996 moeten gebruiken om daaruit passende conclusies te trekken.

德语

McCartin (PPE). - (EN) Herr Präsident, ich möchte Frau McCarthy für ihren Bericht und für ihre heutigen Ausführungen danken, die sehr hilfreich waren.

最后更新: 2014-02-06
使用频率: 1
质量:

荷兰语

De Raad spreekt er zijn voldoening over uit dat de Commissie nieuwe richtlijnen heeft opgesteld voor de bijdragen van de structuurfondsen op het gebied van telecommunicatie in het kader van de nieuwe programmatieperiode 2000-2006 en die aan de lidstaten heeft voorgelegd.

德语

Ferner begrüßt der Rat, dass die Kommission neue Leitlinien für die Strukturfondsinterventionen auf dem Gebiet der Telekommunikation im Rahmen des neuen Programmplanungszeitraums 2000-2006 aufgestellt und diese den Mitgliedstaaten vorgelegt hat.

最后更新: 2017-04-25
使用频率: 1
质量:

荷兰语

De hoofddoelstellingen van het programma bestaan erin de noodzakelijke fysische en technologische grondslag voor de uitwerking van het NET-project te verschaffen, met de uitvoering van het uitgewerkte project te beginnen aan het eind van de programmatieperiode en. indien de vereiste database op dat moment beschikbaar is. de mogelijkheden van bepaalde alternatieve configuraties na te gaan.

德语

Die wichtigsten Ziele des Programms sind die Festlegung der physikalischen und technologischen Grundlage für das detaillierte Projekt NET, die Inangriffnahme dieses Projekts am Ende des Programmzeitraums, wenn die notwendige Datenbasis bis dahin vorhanden ist, sowie die Erforschung des Potentials einiger alternativer Konfigurationen.

最后更新: 2014-02-06
使用频率: 1
质量:

荷兰语

Hel niveau van de vastleggingen voor het intern beleid van de Unie binnen rubriek 3 van de financiële vooruitzichten mag niet hoger zijn dan: van Cardiff hebben uitgesproken om de wetgeving steksten definitief aan te nemen vóór de volgende verkiezingen voor het Europees Parlement en roept beide instellingen op om de nodige stappen te zetten opdat dit voor die termijn kan gebeuren, vooral in verband met de noodzaak om te zorgen voor een soepele overgang naar de programmatieperiode voor de nieuwe structuurfondsen die op 1 januari 2000 in gaat.

德语

Die Höhe der Mittelbindungen für die internen Politikbereiche der Union unter Rubrik 3 der Finanziellen Vorausschau sollte folgende Beträge nicht überschreiten:

最后更新: 2014-02-06
使用频率: 1
质量:

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認