Ask Google

Results for programmatieperiode translation from Dutch to German

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Dutch

German

Info

Dutch

G. DE VERWACHTE SOCIAAL-ECONOMISCHE EVOLUTIE IN DE PROGRAMMATIEPERIODE

German

G. DIE IM PROGRAMMZEITRAUM ZU ERWARTENDE SOZIO-OKONOMISCHE ENTWICKLUNG

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

Aangezien de nieuwe programmatieperiode 1994­1999 pas is begonnen zullen wij de vele gegevens en de uitvoerige politieke analyse in het verslag over de cohesie in 1996 moeten gebruiken om daaruit passende conclusies te trekken.

German

McCartin (PPE). - (EN) Herr Präsident, ich möchte Frau McCarthy für ihren Bericht und für ihre heutigen Ausführungen danken, die sehr hilfreich waren.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

De Raad spreekt er zijn voldoening over uit dat de Commissie nieuwe richtlijnen heeft opgesteld voor de bijdragen van de structuurfondsen op het gebied van telecommunicatie in het kader van de nieuwe programmatieperiode 2000-2006 en die aan de lidstaten heeft voorgelegd.

German

Ferner begrüßt der Rat, dass die Kommission neue Leitlinien für die Strukturfondsinterventionen auf dem Gebiet der Telekommunikation im Rahmen des neuen Programmplanungszeitraums 2000-2006 aufgestellt und diese den Mitgliedstaaten vorgelegt hat.

Last Update: 2017-04-25
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

De hoofddoelstellingen van het programma bestaan erin de noodzakelijke fysische en technologische grondslag voor de uitwerking van het NET-project te verschaffen, met de uitvoering van het uitgewerkte project te beginnen aan het eind van de programmatieperiode en. indien de vereiste database op dat moment beschikbaar is. de mogelijkheden van bepaalde alternatieve configuraties na te gaan.

German

Die wichtigsten Ziele des Programms sind die Festlegung der physikalischen und technologischen Grundlage für das detaillierte Projekt NET, die Inangriffnahme dieses Projekts am Ende des Programmzeitraums, wenn die notwendige Datenbasis bis dahin vorhanden ist, sowie die Erforschung des Potentials einiger alternativer Konfigurationen.

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Dutch

Hel niveau van de vastleggingen voor het intern beleid van de Unie binnen rubriek 3 van de financiële vooruitzichten mag niet hoger zijn dan: van Cardiff hebben uitgesproken om de wetgeving steksten definitief aan te nemen vóór de volgende verkiezingen voor het Europees Parlement en roept beide instellingen op om de nodige stappen te zetten opdat dit voor die termijn kan gebeuren, vooral in verband met de noodzaak om te zorgen voor een soepele overgang naar de programmatieperiode voor de nieuwe structuurfondsen die op 1 januari 2000 in gaat.

German

Die Höhe der Mittelbindungen für die internen Politikbereiche der Union unter Rubrik 3 der Finanziellen Vorausschau sollte folgende Beträge nicht überschreiten:

Last Update: 2014-02-06
Usage Frequency: 1
Quality:

Get a better translation with
4,401,923,520 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK