Results for tải trình phát video ngoại chỗ translation from English to Vietnamese

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

English

Vietnamese

Info

English

nhỮng Ý kiẾn trÊn ĐƯỢc lẬp thÀnh vĂn bẢn nhẰm hỖ trỢ quÁ trÌnh phÁt triỂn hoẶc hoẠt ĐỘng marketing giao dỊch hoẶc nhỮng vẤn ĐỀ ĐƯỢc ĐỀ cẬp trong vĂn bẢn.

Vietnamese

such advice was written to support the promotion or marketing of the transaction(s) or matter(s) addressed by the written advice.

Last Update: 2019-03-16
Usage Frequency: 2
Quality:

English

sau đó kết quả thu được từ luận chứng về tính khả thi của kế hoạch ndc về nông nghiệp sẽ được dùng để thuyết phục chính quyền các địa phương lồng ghép các hoạt động liên quan đến kế hoạch ndc vào chương trình phát triển của địa phương, hay để xuất các dự án và kêu gọi nguồn hỗ trợ quốc tế.

Vietnamese

the feasibility study should be conducted comprehensively to cover all issues from natural condition, political context, investment requirements, financial policy, applicability and potential benefits of ndc activities. the result of the feasibility study then should be used to convince local authorities to integrate ndc activities into their development agenda, or to develop project proposals and call for international support.

Last Update: 2019-03-16
Usage Frequency: 2
Quality:

English

chương trình phát triển của liên hiệp quốc khuyến cáo, trong quá trình thực hiện cần phải nâng cao khả năng và nguồn lực của những viện nghiên cứu đi đầu trong công tác này nhằm xây dựng và thực hiện những chính sách, chương trình liên quan đến kế hoạch ndc, đồng thời định hướng định hướng cho các bộ, ngành và khuyến khích những bên liên quan mật thiết tham gia triển khai kế hoạch ndc.

Vietnamese

chương trình phát triển của liên hiệp quốc khuyến cáo trong quá trình thực hiện, cần phải nâng cao khả năng và nguồn lực của những viện nghiên cứu đi đầu trong công tác này nhằm xây dựng và thực hiện những chính sách, chương trình liên quan đến kế hoạch ndc, đồng thời định hướng định hướng cho các bộ, ngành và khuyến khích những người có quyền lợi liên quan tham gia vào quá trình thực hiện kế hoạch ndc .

Last Update: 2019-03-16
Usage Frequency: 2
Quality:

Some human translations with low relevance have been hidden.
Show low-relevance results.

Get a better translation with
7,788,799,962 human contributions

Users are now asking for help:We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK