Fråga Google

You searched for: kau satu orang saja la (Malajiska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Malajiska

Engelska

Info

Malajiska

Tiga Nama Satu orang

Engelska

tiga nama satu orang

Senast uppdaterad: 2017-05-10
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Mana satu orang hubungan yang anda ingin eksport?

Engelska

Which contact do you want to export?

Senast uppdaterad: 2011-10-23
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Saya tidak berkeja duduk rumah saja saya tidak kerja kerana saya ada sakit so duduk saja la

Engelska

What's your occupation

Senast uppdaterad: 2020-09-08
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Diantara berjuta-juta bintang hanya satu bintang yang paling terang diantara berjuta-juta orang hanya satu orang yang aku sayang

Engelska

Among the millions of stars only one bright star among millions of people only one person that I love

Senast uppdaterad: 2017-01-05
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Siti Firdaus Ismail PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND on July 20, 2019 rasa teruja pulak nak bercerita lepas balik bercuti ni.. bukan apa senang nak bagi idea untuk orang orang yang bakal bercuti kt cameron nanti.. sebenarnya percutian 2 4 ogos 2018 ni kali ketiga aku ke cameron... sebelum ni pergi sebab field trip mase study jadi berbeza la sikit bila dah kerja ni aku pergi dengan kawan serumah..saja la ikut trend g bercuti dgn bff ni kan..hehehe kami bertolak pagi 2 ogos tu dalam pukul 7 pag

Engelska

Senast uppdaterad: 2020-09-12
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Saya dilahirkan pada tarikh 31.12.2002 .Dengan diberi nama Zati Hannani.Ayah saya bernama Zamri bin Zakaria dan ibu Wan Aminah bt Othman.Kami berasal dari Kelantan.Saya mempunyai satu orang adik dan empat orang kakak.Semuanya perempuan.Pada awal persekolahan sekolah rendah saya adalah seorang pelajar yang sederhana.Walaupun mempunyai kenalan yang ramai saya adalah seorang yang pendiam.Dalam pembelajaran pun saya adalah biasa saja.Saya sangat meminati bidang sukan terutama bola jaring dan olahrag

Engelska

I was born on 31.12.2002 .It is named Zati Hannani. My father is Zamri bin Zakaria and Wan Aminah's mother Othman. We are from Kelantan. I have one younger sister and four sisters. I am a simple student. Although I have many acquaintances I am a quiet person.Mu jage dok kacau gak Inn..tumbuh tanduk dh ni.

Senast uppdaterad: 2020-06-29
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK