Results for jangan fikir macam perempuan nak bodoh translation from Malay to English

Human contributions

From professional translators, enterprises, web pages and freely available translation repositories.

Add a translation

Malay

English

Info

Malay

macam perempuan india kan

English

beautiful like that

Last Update: 2022-05-27
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan fikir aku ada kawan

English

Last Update: 2020-08-07
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan fikir yang bukan bukan

English

don

Last Update: 2019-10-08
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan fikir (akan berlaku yang demikian)!

English

indeed my lord is with me.

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan fikir (akan berlaku apa yang engkau bimbangkan itu)!

English

go with my signs, both of you.

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

saya pun fikir macam tu..tak mungkin ketua itu no 1 ..dia mungkin no 2

English

i also think like that.. there's no way the leader is no. 1 ..he may be no. 2

Last Update: 2022-06-17
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

nabi musa menjawab: "tidak! jangan fikir (akan berlaku yang demikian)!

English

(moses) said: "by no means! my lord is with me!

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Malay

allah berfirman: "jangan! jangan fikir (akan berlaku apa yang engkau bimbangkan itu)!

English

the lord said, "have no fear, both of you go with our miracles.

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Malay

hidup ini jangan fikir tentang diri kita sahaja cuba pandang jugak orang sekeliling. mungkin kita terlupa ada orang yang tidak pernah berkira dengan kita

English

Last Update: 2021-04-21
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan fikir (akan berlaku yang demikian)! sesungguhnya aku sentiasa disertai oleh tuhanku (dengan pemuliharaan dan pertolongannya), ia akan menunjuk jalan kepadaku".

English

'no, indeed' he replied, 'my lord is with me and he will guide me'

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Malay

saya sayang diri saya lebih dari apa yang ada . jangan fikir awak orang yang saya sayang juga layanan teruk awak terhadap saya , saya akan berdiam diri dan sentiasa sabar . huh awak silap . mungkin saya akan sabar tapi tiba masa apabila perangai syaitan saya keluar , saya akan balas apa yang awak buat dekat saya dengan lebih dahsyat agar ia meninggalkan kesan terhadap awak . ketika itu tiada lagi cinta

English

bitch

Last Update: 2019-08-30
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous

Malay

jangan fikir (akan berlaku apa yang engkau bimbangkan itu)! oleh itu pergilah kamu berdua membawa mukjizat-mukjizat kami (yang membuktikan kebenaran kamu); sesungguhnya kami ada bersama-sama kamu: mendengar.

English

allah said: "by no means! proceed then, both of you, with our signs; we are with you, and will listen (to your call).

Last Update: 2014-07-03
Usage Frequency: 1
Quality:

Reference: Anonymous
Warning: Contains invisible HTML formatting

Get a better translation with
7,761,398,022 human contributions

Users are now asking for help:



We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. OK