Google'a Sor

Şunu aradınız:: повярваха (Bulgarca - Arnavutça)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Bulgarca

Arnavutça

Bilgi

Bulgarca

И още мнозина повярваха поради неговото учение;

Arnavutça

Por kur Samaritanët erdhën tek ai, e lutën të qëndrojë me ta; dhe ai ndenji aty dy ditë.

Son Güncelleme: 2012-05-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

Тогава повярваха думите Му, Пееха хвалата Му.

Arnavutça

Atëherë u besuan fjalëve të tij dhe kënduan lavdinë e tij.

Son Güncelleme: 2012-05-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

И спасихме онези , които повярваха и бяха богобоязливи .

Arnavutça

Ndërkaq , Ne ishpëtuam ata që kishin besuar dhe që ishin të ruajtur .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

И спасихме онези , които повярваха и бяха богобоязливи .

Arnavutça

Por i shpëtuam ata të cilët kanë besuar dhe janë ruajtur .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

И спасихме онези , които повярваха и бяха богобоязливи .

Arnavutça

e , i shpëtuam ata që besuan dhe që janë ruajtë ( prej të këqiave ) .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

Някои от тях повярваха в него , а други се отвърнаха .

Arnavutça

Disa prej tyre besuan në të , e disa nga ata iu shmangën atij .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

Някои от тях повярваха в него , а други се отвърнаха .

Arnavutça

Edhe ndër ata ka pasur që i besuan , por ka pasur edhe që u shmangën prej tij .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

Някои от тях повярваха в него , а други се отвърнаха .

Arnavutça

Po disa prej tyre i besuan atij ( Muhammedit ) , e disa e refuzuan .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

Дори те презряха желаната земя, Не повярваха Неговото слово,

Arnavutça

Ata e përçmuan akoma vendin e mrekullueshëm, nuk i besuan fjalës së tij,

Son Güncelleme: 2012-05-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

И повярваха те , и ги оставихме да се наслаждават до време .

Arnavutça

Dhe ata i besuan , ndërsa Ne ata i kënaqëm deri në një afat të caktuar .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

И повярваха те , и ги оставихме да се наслаждават до време .

Arnavutça

E ata i besuan , e Ne ua vazhduam atyre të përjetojnë për deri në një kohë .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

И повярваха те , и ги оставихме да се наслаждават до време .

Arnavutça

dhe ata besuan , prandaj iu dhamë jetë të këndshme deri një kohë .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

И едни повярваха това, което говореше, а други не вярваха.

Arnavutça

Por ne dëshirojmë të dëgjojmë prej teje ç'mendon, sepse për këtë sekt ne dimë se kudo flitet kundra''.

Son Güncelleme: 2012-05-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

и защото не повярваха и изричаха срещу Мариам огромна клевета ,

Arnavutça

Dhe për shkak të mosbesimit të tyre dhe deklaratave të rënda shpifëse kundër Merjemes ,

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

и защото не повярваха и изричаха срещу Мариам огромна клевета ,

Arnavutça

Edhe për shkak të mosbesimit dhe të thënies së tyre shpifëse kundër Merjemes ;

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

и защото не повярваха и изричаха срещу Мариам огромна клевета ,

Arnavutça

edhe për shkak të mohimit të tyre edhe për shkak të fjalës së tyre – akuzave të mëdha kundër Merjemes .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

Това е , защото не повярваха в Аллах и в Неговия Пратеник .

Arnavutça

Kjo është për shkak se ata e mohuan Perëndinë dhe Pejgamberin e Tij .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

Днес онези , които не повярваха , се отчаяха пред вашата религия .

Arnavutça

Sot , dëshprohen ata , që nuk besojnë dhe kanë humbur çdo shpresë , që t ’ ju prishin dispozitat e fesë suaj .

Son Güncelleme: 2014-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

И те отидоха и известиха на другите; но нито на тях повярваха.

Arnavutça

Edhe ata shkuan dhe ua treguan të tjerëve; por as këtyre nuk u besuan.

Son Güncelleme: 2012-05-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Bulgarca

Защото не повярваха в Бога, Нито Му уповаваха, че ще ги избави.

Arnavutça

sepse nuk i kishin besuar Perëndisë dhe nuk kishin pasur besim në shpëtimin prej tij.

Son Güncelleme: 2012-05-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam